Smart solutions for multilingual communication

Nouveau Purmon markkinointiviestintä-kumppanina

Nouveau Language on tottunut pelaaja markkinointiviestinnän viidakossa. Purmon keittokirja on Nouveaun kääntäjien yksi hauskimmista ja eniten odottamista käännöstöistä.

Purmo – Clever heating solutions

Rettig Lämpö Oy on suomalainen yritys, joka polveutuu vuonna 1953 Purmon kylään perustetusta Purmo Tuotteesta. Tänä päivänä PURMO on aidosti kansainvälinen tuotemerkki ja osa Rettig ICC:tä, Euroopan suurinta radiaattorivalmistajaa. Yrityksellä on Pietarsaaressa Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, joka tuottaa noin 800.000 vesikiertoista lämmitysradiaattoria vuodessa, tuotemerkkeinä PURMO, Thermopanel ja LVI. Nordic Regionin markkinointi tapahtuu Pietarsaaresta käsin, ja yhtiö on valinnut markkinointikäännösten yhteistyökumppaniksi Nouveau Languagen.

Ystävällistä palvelua ja toimitusarmuutta

”Nouveaun avainasiakaspäällikkö vieraili messuosastollamme muutamia vuosia sitten, mistä lähtien olemme tehneet käännösyhteistyötä heidän kanssaan”, kertoo Rettig Lämpö Oy:n Nordic Regionin  arkkinointipäällikkö Mia Högkvist. ”Vakuutuimme testikäännösten jälkeen Nouveaun hintalaatusuhteen olevan kohdallaan, joten vaihdoimme käännöstoimistomme siinä yhteydessä heihin. Nouveau toimii ripeästi, toimitusajat pitävät ja käännösten laatu pysyy tasaisena. Nouveausta saamme ystävällistä palvelua ja he ovat aina valmiita auttamaan.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001:2008 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 20 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Myös taitto- ja painopalvelut hoituvat tarvittaessa Nouveaun kautta.