Smart solutions for multilingual communication

Osuuskauppa Suur-Savo & Nouveau

Osuuskauppa Suur-Savo on Etelä-Savossa toimiva asiakasomistajien omistama yritys, jonka toimialaan kuuluu monenlaista päivittäistavarakaupasta ja leipomosta autokauppaan, liikennemyymälöistä matkailu- ja ravintolatoimintaan, ja toimiipa se ravintoloitsijana Olavinlinnassakin. Eezy Flow on valinnut Suur-Savon vuoden innostavimmaksi työpaikaksi vuonna 2021 suurten organisaatioiden sarjassa.

”Käännöspalvelumme kilpailutettiin kymmenisen vuotta sitten”, kertoo Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan markkinointipäällikkö Liisa Gummerus. ”Yhteistyö on ollut näppärää ja sujuvaa, arvostamme erityisesti sitä, että heti tilauksen tehtyämme saamme hinnan ja palautusajan, jotka myös pitävät. Ja usein käännös saadaan arvioitua aikataulua nopeammin. Lisäksi Nouveau on kotimainen toimija, jonka kautta on saatavilla käännösapua myös hankalampien kieliparien kanssa.”

Verkkosivu- ja markkinointikäännöksissa tyyli edellä

”Meillä on luottamus että käännökset ovat oikein”, toteaa Liisa Gummerus. ”Raflaamo-verkkosivukäännöksissä on erityisen tärkeää, että Nouveaun kääntäjä ymmärtää niiden olevan markkinointitekstiä ja osaa kääntää houkuttelevasti, eikä sanasta sanaan.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.