Smart solutions for multilingual communication

Översättningsbyrå sedan 1993

Enkelt i kundens stil

Certifierad översättningsbyrå med 30 års erfarenhet. Vi tillhandahåller en helhetslösning för ditt företags språkbehov på ett sätt som passar dig, för de språk du vill ha, enligt ett överenskommet schema – utan ansträngning.

Hur kan vi betjäna?

Rätt team för varje jobb

Vår utgångspunkt är att kunden kan lita på att vi producerar överenskommen kvalitet och att vi håller de fastslagna leveranstiderna. Vår kärnorganisation består av experter inom språkteknologi som var och en behärskar sitt eget specialområde och fortgående utvecklar sin kompetens. Till vår översättningsorganisation hör också professionella översättare som översätter till sitt eget modersmål, språkgranskare, tekniska stödpersoner och experter inom terminologi.

Artiklar

Kundberättelser

Nouveau fick bästa vitsord i ISO9001-revision

Nouveau tilldelades återigen bästa möjliga vitsord i den återkommande ISO9001-revisionen ...
Läs mer

Se en demovideo av vår beställningsprocess

När du beställer ett jobb hos oss tilldelas du en egen kontaktperson och ett beprövat team utifrån det aktuella projektets språkkombinationer, bransch och tekniska aspekter. Med åren har vi skapat ett brett internationellt nätverk av samarbetspartner och producenter, vilket ger oss möjligheten att bemöta våra kunders uppdrag professionellt, högklassigt och snabbt.

Våra kunder rekommenderar