Smart solutions for multilingual communication

Miten kokonaisvaltainen käännöspalvelu saadaan toimimaan?

Monet yritykset ovat viime vuosina alkaneet tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua, jossa kaikki löytyy saman katon alta. Asiakkaalle tämä kuulostaa houkuttelevalta ja kustannustehokkaalta, mutta kokonaispalveluista löytyy myös sudenkuoppia, jotka kannattaa tiedostaa.

Kokonaispalvelun ongelmia

Yleisin ongelma on, että etenkin pienissä yrityksissä oma henkilökunta tekee kaiken itse, töitä ja tehtäviä sekoittaen. Asiantuntijapalvelut ovat kuitenkin ajateltu perinteisesti hyvin spesifeiksi – jokapaikanhöylä ei ole pakin terävin työkalu eikä suutarin kannata vaihtaa lestiään.

Toiset taas tarjoavat ”kokonaispalvelua”, jossa ydintoiminnot tehdään itse ja muu alihankintana. Tämä malli on järkevä kompromissija toimii hyvin, kun alihankkijaverkosto on tiivis ja tuttu. Joskus ketju kuitenkin pettää ja hankaluuksia voi olla esimerkiksi aikataulujen yhteensovittamisessa tai keskinäisessä viestinnässä.

Kokonaispalvelu ei ole sveitsiläinen linkkari vaan työkalupakki

Miten Nouveaun kokonaisvaltainen käännöspalvelu voi sitten toimia tehokkaasti? Meidän ratkaisumme on tarjota aidosti kokonaisvaltaista palvelua, jossa eri töille on omat asiantuntijansa, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä.

Kun kääntäjät voivat keskittyä kääntämiseen ja graafikot kuvankäsittelyyn, on myös työn jälki laadukasta.

Nouveaun kolme kattavaa palvelukokonaisuutta

Nouveau on jakanut palvelunsa kolmeen osaan. Käännöspalvelut sisältävät perinteisten käännösten lisäksi sanastotyöt, oikoluvut, markkinointikäännökset ja useiden erityisalojen ammattikäännökset. Kääntäjät kääntävät tekstejä aina äidinkielelleen, millä varmistetaan kielen ja tyylin oikeellisuus.

Taitto- ja painopalveluihin kuuluu myös kuvankäsittelyä, kuvissa olevien tekstien irrottamista ja kääntämistä sekä kokonaisten painotuotteiden suunnittelua, taittoa ja painamista.

Sisällönhallintapalvelun piiriin kuuluvat muun muassa verkkosivuston ja oppimisympäristön lokalisointi. Tarjolla on myös sanastojen ylläpito ja tiedostomuotosiirrot.

Kaikki käännöspalvelut yhdestä osoitteesta

Jakamalla vastuualueet selkeästi ja antamalla ammattilaisten tehdä sitä, mitä parhaiten osaavat, olemme pystyneet rakentamaan oikeasti toimivan kokonaisvaltaisen käännöspalvelun. Ja jos et tarvitse koko pakettia, toteutamme samalla ammattitaidolla myös yksittäiset käännös-, taitto- tai painotyöt lisäpalveluineen.

Nouveau Language on ISO 9001:2008 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 20 vuotta. Tarjoamme käännöksiä noin 80 eri kieliparille.