Smart solutions for multilingual communication

Nouveau mukana Kontion maailmanvalloituksessa

Kontio on maailman suurin ja johtava hirsitalovalmistaja, joka toimittaa rakennuksia vuosittain noin 30 eri maahan. Kaikkiaan yli 50.000 hirsitaloa on lähtenyt Pudasjärveltä ympäri maailmaa yhtiön 45-vuotisen historian aikana. Alan ainoana Kontio hoitaa itse kaiken alusta lähtien, tukista valmiiksi taloksi, kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen. Hirsitalon valinta omaksi kodiksi on Kontiolta ostettuna ympäristöteko!

Vahvan kokemuksen, pitkän kehitystyön ja huomattavan taloudellisen panostuksen jälkeen syntyi Kontion täysin painumaton SmartLog™- hirsi, joka on mullistamassa hirsirakentamisen, ja siten mahdollistaa entistä monimutkaisempien rakenteiden toteuttamisen. Kontion kokemuksella ja näkemyksellä tuotetaan elämys eli tyyli elää, ja tätä elämystä Nouveau on Kontion apuna viemässä ympäri maailmaa.

Markkinointieditointi lisää tekstin houkuttelevuutta ja säästää asiakkaan aikaa

”Olemme saaneet Nouveaun markkinointihenkisiltä kääntäjiltä suurta apua teksteihimme, ja siksi lähes jokaiseen käännökseemme sisältyy myös Nouveaun markkinointieditointipalvelu”, kertoo Kontion markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Anne Visuri. ”Näin meillä itsellämme jää aikaa muihin tärkeisiin asioihin. Nouveaun kääntäjät ovat meidän suuntaamme aktiivisia, mikä mielestämme viestii vahvasta sitoutumisesta käännettävään materiaaliin sekä parhaaseen mahdolliseen laatuun.”

Laatu edellä yhteistyössä

”Nouveaun kanssa on helppoa ja vaivatonta toimia, toimitusajat pitävät, ja yhteistyömme on hauskaa ja rennon asiallista”, totetaa Kontion Anne Visuri. ”Laatu on meille kaikkein tärkein, koska brändistä ei voi tinkiä! Tyytyväiset asiakkaat ovat Kontiolle menestyksen tärkein tekijä, ja tässä Nouveau on markkinointikäännösten kautta merkittävässä roolissa viestimässä Kontion sanomaa maailmalle.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 100 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 25 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.