Smart solutions for multilingual communication

Yrityksen verkkosivujen lokalisoinnin hyödyt

Lokalisaatio viittaa tuotteen muuntamiseen kohdemarkkinoille sopivaksi. Verkkosivujen lokalisointi tarkoittaa kotimarkkinoille suunnattujen verkkosivujen muuntamista ulkomaalaiselle kohdeyleisölle sopivaksi.

Verkkosivujen lokalisointi tuo yrityksille lukuisia hyötyjä. Näistä kolme tärkeintä ovat:

Verkkosivujen lokalisointi poistaa kielimuurit

Lokalisoidut verkkosivut ylittävät kielelliset rajat ja avaavat ovia uusille mantereille.

Yritykset alkavat herätä siihen faktaan, että englanti ei enää ole ainoa merkittävä globaalikieli, vaan yksi monista esimerkiksi ranskan, espanjan, arabian ja kiinan ohella. Lokalisoitua verkkosisältöä on nyt enemmän kuin koskaan ennen, kun yhä useammat yritykset ovat havahtuneet lokalisoinnin hyötyihin. Tämä tarkoittaa sitä, että olet muita jäljessä, mikäli yrityksesi verkkosivut eivät ole käyneet läpi lokalisointiprosessia.

Verkkosivujen lokalisointi rakentaa uskottavuutta

Jos oman yrityksesi verkkosivut ovat vain yhdellä tai kahdella kielellä ja kilpailijasi sivut kaikilla merkittävillä kielillä, kumpi yrityksistä on uskottavampi? Lokalisoidut sivut osoittavat, että olet aidosti kansainvälinen toimija. Lokalisoinnilla osoitat myös, että ymmärrät ja arvostat kohdemaata ja sen kulttuuria.

Verkkosivujen lokalisointi kasvattaa myyntiä

Lokalisoidun sisällön puuttuminen syö myyntipotentiaalia. Suurin osa internetin käyttäjistä haluaa mieluiten lukea yrityksestä ja sen tuotteista ja palveluista omalla äidinkielellään. Lokalisoimalla yrityksesi verkkosivut voit saavuttaa valtavan määrän uusia asiakkaita.

Lopuksi

Verkkosivujen lokalisointi on iso investointi, johon ei pidä suhtautua kevyesti. Avuksi kannattaakin ottaa pätevä verkkosivuyritys ja lokalisointeihin paneutunut, asiantunteva käännöstoimisto. Näin varmistetaan paras mahdollinen hyöty ja maksimaalinen vaikutus kohdeyleisöön.

Nouveau Language on valmiina tarjoamaan asiantuntevaa apua. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Voit myös tehdä verkkosivujemme kautta yhteydenotto- tai tarjouspyynnön. Lomakkeeseen pääset tästä.

Lähde: Kwintessential, Benefits of Website Localization,Translation articles. http://www.kwintessential.co.uk/translation/articles/benefits-website-lo…