Smart solutions for multilingual communication

JPT Jaskari Oy & Nouveau

JPT Jaskari suunnittelee ja valmistaa SERCO-merkkisiä innovatiivisia työlaitteita erilaisten kulkuväylien ympärivuotiseen huoltoon ja kunnossapitoon. Tunnetuimpia tuotteita ovat Top-tuoteperheen aurat ja Vilho-tuoteperheen lautashiekottimet. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi JPT Jaskari tarjoaa myös monipuolista varaosa- ja huoltopalvelua.

Aktiivista käännösyhteistyötä

”Olimme etsimässä käännöskumppania, ja jälleenmyyjämme suositteli Nouveauta usean vuoden kokemuksella”, kertoo Outi Nenonen JPT Jaskarilta. ”Päätös oli helppo, ja  Nouveaun hyvä asiakaspalvelu ja toimitusnopeus ovat ylittäneet odotuksemme.”

Käännösmuistilla termit pysyvät yhdenmukaisina

”On tosi kätevää että Nouveau tekee käännöksiä suoraan meidän taittopohjiin”, kertoo Outi Nenonen. ”Se helpottaa meidän omaa työtämme tosi paljon. Pidämme myös tärkeänä käännösmuistin käyttöä, ja sitä että meidän alan sanasto on Nouveaussa hyvin hallussa.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo lähes 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.

Kysy lisää

Info@nouveau.fi