Smart solutions for multilingual communication

Astara Auto Finland Oy & Nouveau

Astara Auto Finland Oy ja sen sisaryhtiö Astara Ital Finland Oy ovat osa vuonna 1870 perustettua espanjalaista Astara-konsernia, jolla on toimintaa 16 maassa kolmella eri mantereella.Ne toimivat Kia, Mitsubishi, Alfa Romeo, Fiat ja Jeep -henkilöautojen sekä Fiat Professional -hyötyajoneuvojen, ja niiden varaosien maahantuojina Suomessa.

”Yhteistyömme alkoi jo vuonna 1999, kun aikaisemmassa työpaikassani käytettiin Nouveauta käännöskumppanina”, kertoo Erkki Castrén Astara Auto Finland Oy:stä.
”Minulla oli erittäin hyvät kokemukset meidän yhteisistä työvuosista Nouveaun kanssa, ja tästä syystä oli selvä kenen puoleen käännyn, kun käännöstarpeet tulivat taas ajankohtaiseksi.”

Nouveaun kääntäjät autoalan ammattilaisia

”Laatu on Nouveaulla täysi kymppi, se on meille kaikkein tärkein asia. Pitää voida luottaa siihen, että tietää minkälaista tekstiä on tulossa. Kun kyse on omistajankäsikirjoista, on erittäin tärkeää, että terminologia on kohdallaan”, sanoo Erkki Castrén.

”Omaa työtämme helpottaa suuresti, että käännökset tulevat valmiiksi pohjiin taitettuna, jolloin saamme käsikirjat julkaistua mahdollisimman nopeasti. Myös asiakaspalvelu on Nouveaulla aina ollut hyvä, ja yhteydenpito hoituu oman nimetyn projektipäällikön kautta.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät sopivan ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.