Smart solutions for multilingual communication

Elematic & Nouveau

Vuonna 1959 perustettu Elematic on maailmanlaajuinen teknologia- ja markkinajohtaja asuin- ja liikekiinteistöjen elementtibetonituotantotekniikan saralla.
Tänä päivänä Elematicin tavoitteena on tehostaa alaa entisestään automatiikan ratkaisuiden sekä innovatiivisten ja kestävien tuotantotekniikoiden avulla.

”Yhteistyömme Nouveaun kanssa on jatkunut jo yli 15 vuotta”, kertoo Tatiana Leväniemi Elematicin teknisestä dokumentoinnista. ”Olemme halunneet panostaa pitkään yhteistyöhön ja olemme olleet valintaamme erittäin tyytyväisiä. Kun kyse on teollisuuden koneistosta, niin turvallisuus on prioriteetti, ja käännösten laatu ja oikeinmukaisuus on olennainen tekijä tässä.”

Nouveaun kautta helposti kaikki kielet mitä tarvitaan

”Meidän yritys tarvitsee käännöksiä yli 20 kielelle ja saamme Nouveaun kautta käännökset hoidettua jokaiseen niihin. Meillä on vakiokääntäjät kaikille kielille, ja myös varakääntäjät saatavilla”, sanoo Tatiana Leväniemi.

”Nouveaun kanssa on mukava tehdä töitä, kun on matala kynnys jutella siitä mitä tarvitaan. Toimitusajat pitävät hyvin, ja tilausportaalin sekä nimetyn projektipäällikön avulla prosessi toimii
erittäin sujuvasti.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät sopivan ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.