Smart solutions for multilingual communication

Bitville & Nouveau

Bitville on digitaaliseen oppimiseen keskittynyt yritys, jonka palveluvalikoimasta löytyy oppimiskokemuksen rakentamista, lokalisointia, konsultointia sekä erilaisia alustaratkaisuja ja tekoälypohjaisia palveluita. Yhtiön pääkonttori on Espoossa ja tytäryhtiö Lontoossa.

Joustavaa ja projektilähtöistä yhteistyötä

”Olemme työskennelleet tekoälyavusteisen käännöstyökalun Syllabellin kanssa, ja Nouveau tuli mukaan kuvioihin, kun lähdimme käännösten laadun varmistamiseksi etsimään sopivaa kumppania erikielisten aineistojen validoimiseen ja muokkaamiseen”, kertoo CEO Jouko Ranta Bitvillestä. ”Joustavuus on meille erityisen tärkeää, koska kaikki projektit toteutetaan aina oman järjestelmämme kautta, ja loppuasiakkaamme tarvitsemassa aikataulussa, johon emme aina itsekään pysty vaikuttamaan. Pitää olla valmis mukautumaan projektien vaatimuksiin, ja tässä Nouveau on onnistunut hyvin. Nouveaun joustavuus onkin ollut meille iso apu projektien pitämisessä kustannustehokkaina.”

Laatusertifioitua jälkieditointipalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin. Jälkieditointi on konekääntämisen jatkoksi hyvä lisäpalvelu, kun natiivi ammattilainen tarkistaa ja muokkaa koneen tekemiä tekstejä.