Smart solutions for multilingual communication

Fimlab & Nouveau

Fimlab on Suomen suurin terveydenhuollon laboratorioyritys, joka tuottaa laboratoriopalveluita sekä laboratorioalan koulutusta ja tutkimusta Pirkanmaan, Kanta-Hämeen, Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Pohjanmaan hyvinvointialueilla. Fimlab on täysin kotimainen toimija, jolla on yli 110 toimipistettä ja asiakkaina toista miljoonaa suomalaista.

Nouveaulla asiantuntemusta laboratorioalan käännöksissä

”Aloitimme syksyllä 2022 yhteistyön Nouveaun kanssa, koska halusimme palveluntarjoajan, jolla on kokemusta terveydenhoitoalan käännöksistä”, kertoo Fimlabin viestintäasiantuntija Niina Honko. ”Tarkkuus ja alan sanaston hallinta on meille tärkeää, onhan kyse terveydenhuoltoon liittyvistä sisällöistä. Nouveaulta löytyy alan erikoissanaston hallitsevia kääntäjiä, ja muutenkin asiakaspalvelu on ollut hyvää kautta linjan. Prosessi toimii saumattomasti, Nouveau reagoi asioihin nopeasti ja suhtautuu myös palautteisiin avoimen kommunikoivasti, ne otetaan aina hyvin vastaan ja mahdolliset muutokset viedään heti käännösmuistiin jatkoa varten. Nouveaun halu kehittää yhteistyötä ja asiakkuutta lisää luottamusta.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.