Smart solutions for multilingual communication

Comatec ja Nouveau – tekniikka hallussa

Insinööritoimisto Comatec on yli 30-vuotias, nykyisin yli 500 asiantuntijan organisaatio. Se tekee suunnittelua sekä muuta asiantuntijapalvelua koneenrakentajille, ja sillä on pitkä kokemus erilaisista tuotekehitys- ja suunnitteluprojekteista. Comatecin asiantuntijapalveluiden tekninen dokumentointi on iältään nuori liiketoimintayksikkö, mutta lyhyestä historiastaan huolimatta se on saavuttanut jalansijaa markkinoilla. Markkinoiden valloituksessa korvaamattomana apuna ovat olleet kokeneet tekijät ja yhteistyökumppanit, Nouveau osaltaan käännöspalveluiden tuottajana.

Käännöksiä joustavasti ja kustannustehokkaasti

”Comatecin teknisen dokumentoinnin palvelut käyttää omaa sisällönhallintajärjestelmää Comatec CMS:ää, jolla hoidetaan kaikki työvaiheet”, kertoo Team Leader Tomi Salmivuori. ”Nouveau otti näppärästi homman haltuun, ja käännökset saatiin helposti mukautettua Comatecin työvuohon. Ne saadaan hallinnoitua ja tehtyä suoraan CMS-järjestelmän sisällä, mikä vähentää ylimääräisiä työvaiheita. Käännöstoimiston liitettävyys suoraan omaan järjestelmäämme on ollut suuri etu. Nouveaun toimitusaikataulut ovat pitäneet ja töiden kustannustehokkuus on ollut meille positiivinen yllätys.”

Teknistä osaamista käännöksissä

”Yhteistyö Nouveaun kanssa on sujunut alusta asti erittäin hyvin, kommunikointi on ollut vaivatonta ja luontevaa”, toteaa Tomi Salmivuori. ”Päädyimme aikanaan Nouveauhun oman asiakkaamme suosituksesta, ja olemme itsekin todenneet heidän palvelualttiutensa ja joustavuutensa, sekä ennen kaikkea kyvyn hoitaa laadukkaasti sekä käännökset että tekniset asiat. Materiaalimme sisältää hyvin teknistä ja alakohtaista termistöä, ja meille on erityisen tärkeää että käännökset toimivat järjestelmässämme hyvin. Nouveaun kanssa toimiessamme olemme välttyneet kaikilta teknisiltä ongelmilta.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 100 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 25 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.