Smart solutions for multilingual communication

Eltek ja Nouveau Language – maailmanlaajuista kattavuutta

Eltek on maailman johtava korkean hyötysuhteen tehoelektroniikassa ja energian muuntamisessa. Eltekin asiakkaita on yli 100 maassa mm. tietoliikenne-, rautatie-, sähköntuotanto-, varustamo- ja uusiutuvan energian toimialoilla. Yli 40 vuoden kokemuksella Eltek auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa ja rahaa, sekä vähentämään ympäristövaikutuksia. Globaalina yrityksenä Eltek valitsi käännöstoimittajaksi globaalisti toimivan kumppanin, Nouveau Languagen.

Nouveau – Pitkäjänteinen ja aktiivinen käännöskumppani

”Kääntäminen on sen verran aikaa vievää puuhaa, ettei sitä ehdi tehdä oman työn ohessa”, sanoo Harri Koponen, Eltekin myynnin teknisestä tuesta. ”Oli onni, että valitsimme Nouveaun! Käännöskumppanin pitkäjänteinen toiminta ja riittävän suuri koko ovat asioita joita arvostamme, tekstien yhtenäisyys säilyy yhtä toimittajaa käytettäessä.”

Hyvää käännöspalvelua kilpailukykyiseen hintaan

”Nouveaun palveluhenkisyys on kärkipäästä! Olemme olleet tyytyväisiä Nouveaun toimitusaikoihin ja käännöslaatuun. Lisäksi käännösten hinta on ollut sitä mitä olin etukäteen laskeskellutkin, ja paljon parempi kuin mitä pomoni alunperin odotti. Yhteisymmärrys Nouveaun kanssa on hyvä, voimme rauhassa keskittyä omaan bisnekseemme. Miksi muuttaa toimivaa järjestelmää”, Harri summaa.

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 20 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.