Smart solutions for multilingual communication

Nouveau tukee RELEXiä kansainvälistymisessä

Retail Logistics Excellence – Relex Oy -nimellä vuonna 2005 perustettu yritys ratkaisee kysynnän ennustamisen, varastotasojen hallinnan ja täydennystilausten automatisoinnin vaikeimpia haasteita, hyödyntämällä teknologiaa sekä alan viimeisintä tutkimustietoa. RELEXin muistinvaraista laskentaa hyödyntävä ratkaisu tarjoaa tuloksia yli 100 kertaa perinteisiä toimitusketjun hallinnan ratkaisuja nopeammin. Asiakkaat ympäri maailmaa käyttävät RELEXin järjestelmiä laskemaan varastotasoja, nostamaan hyllysaatavuutta, vähentämään hävikkiä sekä kasvattamaan myyntiä ja katetta. Kansainvälisillä markkinoilla toimivan RELEXin käännöskumppanina on Nouveau Language.

Laadukkaita käännöksiä nopealla aikataululla

”RELEX on nopeasti kansainvälistyvä yritys, joten meillä on tarve kääntää aineistoja välillä pikaisellakin aikataululla”, kertovat markkinointi- ja viestintäjohtaja Alexandra Sevelius sekä markkinointipäällikkö Maija Alén. ”Meille on tärkeä tietää, että saamme Nouveaulta tarvittavat käännökset kielelle kuin kielelle. Nouveau on meille hyvä tuki ja säästämme aikaa ja rahaa, kun voimme käyttää Nouveaun asiantuntijoita silloin kun on tarve.”

Teknistä osaamista käännöksissä

”Arvostamme sitä, että Nouveau tekee käännökset tarvittaessa myös dokumenttipohjiimme, esimerkiksi InDesignissa”, kertoo Maija Alén. ”Se on erittäin kustannustehokasta, emmekä joudu erikseen huolehtimaan aineiston taitosta. Käännökset näyttävät ja ovat sisällöltään ammattimaisia.” ”Nouveaun kanssa on helppo toimia ja yhteistyömme on joustavaa. Meille on tärkeä tietää, että voimme aina olla samaan henkilöön yhteydessä”, jatkaa Alexandra Sevelius. ”Ja koskaan Nouveaulta ei ole vastattu, ettei käännöstyötä pystyttäisi tekemään toivotussa aikataulussa!”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 20 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.

Nouveau Language: puh. +358 (0)290 09 09 89, nouveau@nouveau.fi