Smart solutions for multilingual communication

Suomalaisen työn liitto & Nouveau

Suomalaisen Työn Liitto on vuonna 1912 perustettu puolueeton, työmarkkinajärjestöistä riippumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka omistaa sen yli 7500 jäsentä. Liiton tehtävänä on toimia sen eteen, että suomalainen työ voi hyvin ja että työ menestyy Suomessa. Suurimmalle osalle jäsenyrityksistä on myönnetty Avainlippu-, Design from Finland- ja/tai Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Myös Nouveaulle on myönnetty Avainlippu.

Nopeaa ja sujuvaa asiointia käännösasioissa

”Suomalaisen Työn Liitto on käyttänyt käännöstoimisto Nouveaun palveluita vuodesta 2018 mm. tiedote-, sertifikaatti-, diplomi- ja artikkelikäännöksissä”, kertoo liiton viestintäpäällikkö Sanna Huovinen. ”Asiointi Nouveaun kanssa on nopeaa ja sujuvaa, ja käännökset tulevat aina sovitun aikataulun ja hinta-arvion mukaisesti – ja täysin valmiina. Käännösten laatu on ilahduttanut erinomaisuudellaan; käännökset ovat selkeää ja hyvää kieltä, eikä niitä ole tarvinnut korjailla jälkeenpäin. Yleisimmät käännösten kielitarpeet ovat meillä englanti ja ruotsi, mutta tarvittaessa harvinaisemmatkin kielet ovat onnistuneet Nouveaulta muitta mutkitta.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.