Smart solutions for multilingual communication

Hyundai ja Nouveau Language – Käännöksiä taitettuna ja painettuna avaimet käteen -periaatteella

Hyundain maahantuonnista Suomessa vastaa Hyundai Motor Finland Oy. Sen vahvuuksia ovat laaja, teknisesti edistynyt ja hinnaltaan kilpailukykyinenmallisto sekä hyvä takuu – viisi vuotta ilman kilometrirajoituksia. Edistyksellistä on myös Nouveaun käännöspalvelu, kaikki tarvittavat palvelut saa yhdellä tilauksella: Hyundain ohjekirjat käännetään, taitetaan, painetaan ja toimitetaan käyttövalmiina suoraan asiakkaalle.

Hyundai i40 omistajan käsikirja aloitti käännösyhteistyön

”Olimme muutama vuosi sitten etsimässä käännösyritystä, joka pystyisi toimittamaan meille omistajan käsikirjojen käännökset avaimet käteen -periaatteella taitettuna ja painettuna”, kertoo Hyundai Motor Finland Oy:n huoltopäällikkö Mikko Tihveräinen. ”Lähdimme kokeilemaan yhteistyötä Nouveaun kanssa ensin i40-mallilla ja olimme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Nouveaulla on toimiva FTP-palvelin, minkä kautta saamme aineistot toimitettua. Käännökset ovat tosi hyviä ja aikataulut pitävät, Nouveaun projektipäällikkö pitää minut hyvin ajan tasalla missä vaiheessa projekti menee ja koska käsikirjat saapuvat meille käyttöön. Hinnat ovat kilpailukykyisiä ja tärkeintä on, että meillä on luotettava kumppani, jonka kautta kaikki käännöstarpeet hoituvat yhdellä tilauksella.”

Kattavaa käännöspalvelua helposti ja näppärästi

”Palvelun pitää olla mahdollisimman kattava, jotta se helpottaa omaa työtämme”, kertoo Hyundain Mikko Tihveräinen. ”Aiemmassa elämässä omaa aikaamme kului painotalon taittajan kanssa istuessa, mutta nyt Nouveaulta saadaan kaikki palvelut avaimet käteen -periaatteella helposti ja näppärästi. Ohjekirjat saapuvat taitettuna ja painettuna, aikataulut pitävät ja käännökset ovat laadukkaita. Kaikin puolin hyvää palvelua!”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 20 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.