Smart solutions for multilingual communication

Nouveau moottoripyörien matkassa

Kuva Pixabay: https://pixabay.com/photos/garage-motorbike-kawasaki-z750-682238/

Nouveau Language – Moottoripyöräilevä käännöstoimisto

Nouveau Language kääntää moottoripyörien manuaaleja ja moottoripyöräilee itsekin. Ajokilometrejä on vuosien varrella kertynyt yhteensä satoja tuhansia ja kokemuksia erilaisista pyöristä runsaasti.  Nouveaun laatupäällikön ensikosketus moottoripyöräilyyn oli SGN Group/Sumeko Oy:n maahantuoma Kawasaki.

Kawasaki, Harley-Davidson ja muita tunnettuja merkkejä

SGN Group on vuonna 1933 perustettu tukkukaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Moottoripyöriä SGN Group/Sumeko Oy on maahantuonut jo vuodesta 1965, jolloin alkoi Kawasakin maahantuonti. Perinteikkään ja pitkäjänteisesti kehittyvän yhtiön yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä on Harley-Davidson ja uusimpana merkkinä vuoden 2011 alusta SGN Motors Oy:n maahantuoma Aprilia.

Maailmalta valmiiksi manuaaleiksi

”Manuaalien aineisto on maailmalla varsin haastavissa formaateissa”, kertoo SGN Groupin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Helena Peltola. ”Nouveaulla on hyvin toimivat järjestelmät vastaanottaa aineistot suoraan, jotta meidän ei itse tarvitse ostaa kallita ohjelmia eri formaattien käsittelyyn. Nouveau hoitaa kaikki työvaiheet ja saamme heiltä manuaalit painoon valmiina aineistoina. Lisäksi heidän käyttämänsä käännösmuisti tuo toimintaan kustannustehokkuutta.” 

Pitkä kokemus teknisen alan käännöksissä

”Olemme erittäin osaavia teknisellä alalla ja edelläkävijöitä teknisissä  ratkaisuissa”, kerrotaan Nouveausta. ”Meillä on 20 vuoden kokemus teknisen alan käännöksistä.  Olemme nopeita ja aikataulumme pitävät. Säännölliset tapaamiset asiakkaan kanssa ovat laadunvarmistuksemme perusta.” 

Aktiivinen ja palveleva käännöstoimisto

”Nouveau on aktiivinen ja palveleva käännöstoimisto”, kertoo SGN Groupin Helena Peltola. ”Nouveaun ihmiset ovat helposti lähestyttäviä ja heidän kanssaan on mukava toimia. Olemme heidän työhönsä hyvin tyytyväisiä.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001:2008 -standardoitu suomalainen käännöstoimisto, jolla on laaja kansainvälinen organisaatio. Perheyrityksenä Nouveau kehittää toimintaansa pitkäjänteisesti. Palvelunsa Nouveau räätälöi asiakaskohtaisesti,  olipa haluttu lopputulos sitten valmis moottoripyörän manuaali tai jotakin aivan muuta. Lisää SGN Groupin moottoripyöristä  www.sumeko.fi  ja  www.sgnmotors.fi