Smart solutions for multilingual communication

Stooritaivas & Nouveau

Stooritaivas on tuotantoyhtiö, jonka taustalta löytyy joukko rautaisia liikkuvan kuvan ammattilaisia, yhteensä kymmenien vuosien kokemuksella. Tuotantoja tehdään hyvin erilaisille asiakkaille. Internetin valtavasta sisältömassasta erottautuminen on vaikeaa, mutta mahdollista. Stooritaivas tietää, miten se tehdään.

Pitävät aikataulut

”Kilpailutimme aikoinaan käännöspalvelut, ja Nouveau erottui heti varsinkin nopean reagoinnin takia”, kertoo Sari Isotalo Stooritaivaasta. ”Tuotantoalalla on usein kiire, ja Nouveau pysyy hyvin aikataulussa, mikä on meille erityisen tärkeää.”

AV-käännöksiä

”On hyvä, että Nouveau pystyy tekemään käännökset suoraan videoista”, sanoo Sari Isotalo. ”Videosta käännettäessä tärkeää on, että puheen ajatus on käännetty.  Nouveaussa on hyvin ymmärrystä puhe- ja kirjakielen eroihin, sekä kulttuurisidonnaisiin kielellisiin eroavaisuuksiin. Videoilla saattaa olla parhaillaan 100.000 katselukertaa, joten tällaisilla asioilla on oikeasti merkitystä.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo lähes 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.

Kysy lisää

info@nouveau