Smart solutions for multilingual communication

Nouveau Haaga-Helian kumppanina kansainvälistymisessä

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun juuret ovat syvällä yrittäjyydessä ja työelämässä, ja se on yksi Suomen selkeimmin profiloituneista ammattikorkeakouluista ja koulutusviennin uranuurtajista. Edelläkävijyys sekä innovatiivisuus ovat olleet alusta asti Haaga-Helian tekemisen kulmakiviä, ja se on fokusoinut toimintaansa vahvasti kansainvälistymiseen. Haaga-Helia on esimerkiksi ensimmäinen suomalainen korkeakoulu, jossa tutkinnon voi suorittaa kokonaan ulkomailla. Kansainvälistymiseen liittyvien käännöspalvelujen yhteistyökumppaniksi on valittu Nouveau, jonka kattava ja monipuolinen palveluvalikoima takaavat sen, että Haaga-Heliassa voidaan keskittyä omiin ydintoimintoihin. 

Tehokasta toimintaa ja monipuolisia palveluita

”Olemme yksityisenä ammattikorkeakouluna hyvin liiketalouslähtöinen, joten arvostamme monipuolisia, tehokkaita ja samat arvot ja toimintamallit sisäistäneitä kumppaneita”, kertoo Haaga-Helian viestintäpäällikkö Ari Nevalainen. ”Nouveau täyttää Haaga-Helian kriteerit hyvin. Pidämme tärkeinä nopeaa ja tehokasta tilaus- ja toimitusprosessia, sekä hyvää asiakaspalvelua, jota aina olemme Nouveausta saaneet.”

Natiivikääntäjien laaja verkosto kohdemaissa takaa laadun

”Meidän kannaltamme on olennaista, että käännöksissä viesti välittyy vastaanottajalle tarjoituksenmukaisessa kontekstissa ja tarvittavalla tasolla, mistä syystä arvostamme Nouveaun laajaa natiivikääntäjien verkostoa”, toteaa Ari Nevalainen. ”Kasvamme kansainvälisillä koulutusmarkkinoilla, ja tarvitsemme siksi esimerkiksi venäjän, kiinan ja espanjankielistä aineistoa. Nouveaun kohdekieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät takaavat käännöksiin sen laadun, jota toiminnassamme vaadimme. Tehokas käännösyhteistyökumppani tukee ammattikorkeakoulun ydintoimintoja, joten voimme keskittyä hyvin omaan toimintaamme, ja jättää vieraskielisen viestinnän haasteet Nouveaulle. ”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 25 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.