Smart solutions for multilingual communication

Farmi Forest ja Nouveau – aktiivista käännösyhteistyötä

Vuonna 1962 perustettu Farmi Forest Oy on yksi maataloustraktoreihin liitettävien työkoneiden kehittämisen ja valmistamisen pioneereista. FARMI-laitteiden menestys perustuu hyvään maineeseen, asiakastyytyväisyyteen, laitteiden toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen sekä kannattavuuteen. Niitä viedään kaikille mantereille yli 40 maahantuojan välityksellä, ja viennin osuus yhtiön liikevaihdosta on yli 80%. Nouveausta Farmi Forest saa tarvitsemansa käännökset kaikille mahdollisille kielille, olipa kyseessä sitten markkinointimateriaali tai koneen käyttöohje.

Vakiintunut yritystermonologia termipankin avulla

”Yhteistyö Nouveaun kanssa alkoi perustermipankista, jonka Nouveau käänsi yhdeksälle eri kielelle”, kertoo Farmi Forestin teknisestä dokumentoinnista vastaava Eila Ryhänen. ”Termipankkia täydennetään sitä mukaa kun uusia käännöksiä valmistuu. Nouveaun kääntäjien tekninen asiantuntemus yhdistettynä termipankkiin on hyvä pohja sujuvalle yhteistyölle.”

Monipuolisia käännöksiä ja taittopalvelua 

”Nouveaun asiakaspalvelu on erittäin hyvää, viesteihin vastataan nopeasti ja aikatauluista pidetään kiinni, olipa sitten kyseessä pienempi kiireellinen käännös tai suurempi monikielinen kokonaisuus”, sanoo Eila Ryhänen Farmi Forestilta. ”Muutenkin Nouveau pyrkii aktiivisesti parantamaan yhteistyötä ja käännöstyön sujuvuutta. Sähköinen tilausjärjestelmä on selkeä ja työt pysyvät järjestyksessä numeroinin ansiosta. Hinta-laatu-suhde on hyvä ja olemme kokonaisuuteen hyvin tyytyväisiä.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 25 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.