Smart solutions for multilingual communication

Peugeot ja Citroen – Laatua ja vauhtia autoissa ja käännöksissä

Nouveau Language hoitaa autojen teknisiä käännöksiä ja  palvelee joustavasti. Nopea reagointi ja pitkäjänteisyys ovat eduksi niin käännösyhteistyössä kuin autoillessakin.

Laatumerkit Peugeot ja Citroën

Ranskalaisen PSA Groupin Peugeot ja Citroën ovat vanhoja tunnettuja automerkkejä. Suomessa merkkien maahantuonti on keskittynyt nykyään Veho Groupiin, Citroën Auto-Bon Oy:lle ja Peugeot Maan Auto Oy:lle.  Peugeot on maailman  toiseksi  vanhin  autonvalmistaja aina vuodesta 1889, ja Citroëninkin historia ulottuu 1900-luvun alkupuolelle.  Maahantuojat tekevät  yhteistyötä  monessa asiassa, ja teknisissä käännöksissä molemmat luottavat Nouveau Languageen.

Helppoa ja mukavaa käännösyhteistyötä

”Käännettävä aineisto tulee Ranskasta omaan järjestelmäämme,   johon Nouveaulla on tunnukset”, kertoo Citroënia edustavan Auto-Bon Oy:n huoltopäällikkö Jorma Laakkonen. ”Käännettävää on paljon, ja Nouveaun projektipäällikkö käy säännöllisesti    katsomassa järjestelmään tulleet uudet tekstit ja huolehtii ne  itsenäisesti edelleen kääntäjille.  Aineistojen hallinnan keskittäminen Nouveaulle on ollut hyvä ratkaisu ja toiminut hyvin jo vuosia. Ammattimainen ote ja rivakka palveluasenne tekevät yhteistyön Nouveaun kanssa helpoksi ja mukavaksi.”

Joustavaa palvelua ja hyvää laatua

”Käännöksemme ovat pitkälti erilaisia loppukäyttäjän ja korjaamon ohjeita, ja tulevat monesti hyvinkin lyhyellä varoitusajalla”, kertoo Maan Auto Oy:stä PSA – Teknisen palvelun johtaja Pasi Uhlbäck, joka vastaa sekä Peugeot että Citroën -merkeistä. ”Nouveausta olemme aina saaneet nopeasti apua tiukoista aikatauluista huolimatta.  Käännösyhteistyöstämme on vain positiivista ja hyvää sanottavaa. Nouveaun aikataulut pitävät ja mikä tärkeintä, laatu pysyy tasaisena.  Erityisen kiitoksen Nouveau  ansaitsee  joustavuudestaan   ja nopeudestaan kiiretilanteissa.”

Pitkä kokemus teknisen alan käännöksissä

”Olemme erittäin osaavia teknisellä alalla ja valovuoden edellä teknisissä ratkaisuissa”,  kerrotaan Nouveausta.  ”Meillä on lähes 20 vuoden kokemus teknisen alan käännöksistä. Säännölliset tapaamiset asiakkaan kanssa ovat laadunvarmistuksemme perusta. Asiakaskohtaisten materiaalipankkien ylläpito ja käyttö takaa pitkissä asiakassuhteissa tasaisen laadun ja termien yhdenmukaisuuden.”

Laatusertifioitua ja iloista käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001:2008 -standardoitu suomalainen käännöstoimisto, josta löytyy osaaja kielelle kuin kielelle ja lähes alalle kuin alalle. Nouveau hoitaa niin käännökset kuin projektinhallinnankin, palvelut räätälöidään aina  asiakaskohtaisesti.  Nouveausta saat henkilökohtaista palvelua oman nimetyn yhteyshenkilön kautta,  toimeksiannot toteutetaan ammattitaidolla ja iloisesti palvellen. Lisää autoja  peugeot.ficitroen.fi