Smart solutions for multilingual communication

Duell & Nouveau

Duell Bike-Center on powersports-tuotteiden johtava maahantuoja ja jakelija kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Laatumerkit ja pitkä historia vuodesta 1983 takaavat moottoriurheilualan perinpohjaisen tuntemisen. Toiminnan kulmakivet, vastuullisuus ja toimitusvarmuus, ovat tärkeässä osassa myös käännöskumppanin valinnassa. 

Kestävää yhteistyötä 

”Olin tehnyt Nouveaun kanssa yhteistyötä jo aikaisemmin vanhassa työpaikassa”, kertoo Sami Takaneva Duellilta. ”Tuntien ihmiset ja tietäen käännösten laadun sekä hyvät hinnat ja toimitusaikataulut, oli helppo päätös jatkaa yhteistyötä.” 

Tekniset termit hyvin hallussa 

”Powersports-tuotteiden käännöksissä oikea terminologia ja sopiva tyyli ovat tärkeitä”, toteaa Sami Takaneva. ”Tiesin aiemman käännösyhteistyön pohjalta, että tekniset termit ovat Nouveaussa hyvin hallussa. On ollut tosi hyvä, että kääntäjät ovat myös osanneet ehdottaa sopivia termejä meidän aineistoihin.” 

Laatusertifioitua käännöspalvelua 

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo lähes 30 vuotta. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.