Smart solutions for multilingual communication

Autoala on muuttumassa, siksi myös käännöksiin tulee kiinnittää huomiota

Helsingissä pidettiin marraskuussa Auto 2016 -messut, joilla luotiin taas katsaus autoilun nykytrendeihin ja tulevaisuuteen. Viime aikoina päällimmäisenä ovat olleet vaihtoehtoiset energialähteet, autonomiset autot ja yhteiskäyttö- ja käyttöoikeuspalveluiden yleistyminen.

Eri kehityssuunnissa korostuu autojen ja niiden järjestelmien monimutkaistuminen samalla kun itse liikkuminen yksinkertaistuu. Tulevaisuudessa autoja ei välttämättä omisteta entiseen tapaan, vaan niiden leasing yleistyy, jolloin autot myös vaihtuvat nykyistä tiuhempaan.

Kaikesta tästä seuraa tulevaisuudessa se, että autonomistajat eivät enää tunne ajoneuvojaan kuten ennen. Vaikka käyttöliittymäsuunnittelulla on tässä kehityksessä merkittävä osa, korostuu myös käyttöohjeistuksen merkitys jatkuvasti.

Nouveau tuntee autoalan

Kuten kaikkien teknisten laitteiden, myös autojen dokumentoinnissa vaaditaan erityistä tarkkuutta. Kun pienelläkin virheellä voi olla vakavat seuraukset, tulee myös käännösten olla virheettömiä.

Nouveaulla on laaja kokemus teknisten dokumenttien käännöksistä. Myös autoala on meille tuttu. Meillä on esimerkiksi autojen maahantuojille kattava palvelupaketti, jossa koko paketin saa yhdellä tilauksella: ohjekirjat käännetään, taitetaan, painetaan ja toimitetaan käyttövalmiina suoraan asiakkaalle.

Yhteistyötä helpottaa myös termipankki, johon kerätään käännöksissä käytettävää sanastoa. Kun termit on kerran saatu oikein, pysyy käännöstyö jatkossakin tasalaatuisena, eikä epäselvyyksiä tule.

Uskallammekin sanoa, että tunnemme todennäköisesti autot paremmin kuin niiden omistajat. Siksi sinäkin voit turvallisin mielin luottaaautoalan käännöksesi meidän käsiimme.

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 20 vuotta. Nouveau tekee käännöksiä vuosittainyli 80 eri kieliparille, ja kääntäjät kääntävät aina omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydätte ratkaisun kaikkiin käännöstarpeisiinne.