Smart solutions for multilingual communication

Enemmän kuin pelkkä käännösprojekti – Nouveau ja Halton yhteistyössä

Halton on vuonna 1969 perustettu kansainvälinen perheyritys, joka on erikoistunut sisäilma- ja sisäympäristötuotteisiin, -palveluihin ja -ratkaisuihin. Yhtiö toimittaa ratkaisuja kaupallisista ja julkisista kiinteistöistä terveydenhuoltoon ja laboratorioihin sekä ammattikeittöihin ja ravintoloihin, ja on myös yksi tunnetuimmista sisäilmastoratkaisujen toimittajista laivoihin ja energiantuotantoympäristöihin. Halton toimii yli 30 maassa ja sen pääkonttori on Suomessa. Nouveau tarjoaa Haltonille natiivikäännökset kielelle kuin kielelle, saman suomalaisen yhteyshenkilön kautta.

Yhteistyö Nouveaun kanssa laadun voitto

”Yhteistyön aloittaminen Nouveaun kanssa oli laadun voitto”, kertoo Mikael Sokolnicki, Halton Inoroomin liiketoimintajohtaja. ”Ensimmäinen, nettisivuja koskenut käännösprojekti meni hienosti ja Nouveaun projektipäällikkö hoiti kaiken järjestelmällisesti. Kyseessä oli enemmän kuin pelkkä käännösprojekti: Kääntämisen lisäksi Nouveau sekä poimi käännettävät tekstit Haltonin sivuilta, että pisti valmiit käännökset paikoilleen nettisivuille.”

Laadukkaita käännöksiä eri tiedostomuodoissa

”Nouveaun käännökset ovat laadukkaita ja arvostamme sitä, että voimme toimittaa aineistoja eri tiedostomuodoissa”, sanoo Haltonin Mikael Sokolnicki. ”Lisäksi pidämme siitä, että Nouveausta kerrotaan meille, mitä kaikkia asioita käännöstä tilatessa kannattaa huomioida. Nouveaun aikataulut pitävät ja asiakasviestintä on nopeaa ja rehellistä; meille luvataan ja kerrotaan se mitä pystytään pitämään. ”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo 25 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.