Smart solutions for multilingual communication

Murra kielimuurit tulkkauspalveluiden avulla

Nykyään pienetkin yritykset toimivat globaaleilla markkinoilla, eikä yhteistä kieltä aina löydy. Kielimuurin ei kuitenkaan tarvitse olla ylittämätön este, vaan se voidaan murtaa käyttämällä tulkkauspalveluita.

Yhteisen kielen puutteen ohella tulkkauspalveluita voidaan käyttää, kun sanoman yksityiskohtien ei haluta hukkuvan vajavaiseen kielitaitoon. Tulkkaus tekee vuorovaikutuksesta kaikille osapuolille tasapuolista ja auttaa keskittymään itse asiaan.

Tulkki auttaa sekä paikan päällä että etänä

Tulkkauspalvelut jakautuvat pääosin läsnäolotulkkaukseen ja etätulkkaukseen. Kuten nimestä voi päätellä, läsnäolotulkkauksessa tulkki on paikalla kääntämässä osallistujien vuoropuhelua. Läsnäolotulkkaus on erittäin ihmisläheinen menetelmä, sillä se mahdollistaa eleiden ja ilmeiden huomioimisen vuoropuhelussa, jolloin kommunikaatio on luontevaa ja toimivaa.

Etä- tai puhelintulkkauksessa tulkin ei tarvitse olla paikan päällä, joten se onnistuu lähes missä tahansa ja nopeallakin aikataululla. Puhelin- ja videotulkkaukset sopivat erityisesti lyhyisiin asiointeihin, joissa sisältö ratkaisee, eikä sanaton viestintä ole kovin merkittävässä roolissa.

Yksi etätulkkauksen muoto on myös ilmoitustulkkaus, jossa käännetään yksinkertaisia viestejä, kuten lääkärilausuntoja tai muita ilmoituksia ja välitetään ne saajalle.

Nouveau tarjoaa kaikki käännös- ja tulkkauspalvelut

Nouveau on tunnettu etenkin korkeatasoisista käännöspalveluista, mutta niiden lisäksi tarjolla on myös tulkkauspalveluita laajalla kieli- ja palveluvalikoimalla. Kokeneet ammattitulkkimme varmistavat puolueettoman ja sujuvan viestinnän esimerkiksi kokouksissa ja neuvotteluissa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme ja kielivalikoimistamme.