Smart solutions for multilingual communication

Pidettyjä lupauksia ja täsmällistä toimitusvarmuutta

Pintos Oy on jo vuosikymmeniä seurannut rakennusalan muutoksia näköalapaikalta ja samalla itse kehittynyt alan johtavaksi raudoitteiden valmistajaksi ja tarviketoimittajaksi. Yhtiö on perustettu vuonna 1956, ja ajassa siitä nykyhetkeen Suomi on rakennettu  monta kertaa. Jälleenrakentaminen, kaupungistuminen ja nykypäivänä yhä suuremmat kasvukeskukset on kaikki tehty aikansa parhailla opeilla, ja kaikista aikakausista myös Pintos on ammentanut tietoa ja kokemusta omaan toimintaansa. Tänä päivänä Pintos on valmiina vauhdittamaan uutta rakentamisen aikakautta: Lupauksien pitäminen ja täsmällinen toimitusvarmuus ovat sen toiminnan kivijalkoja. Saman arvomaailman jakaa myös Nouveau Language, mistä syystä se on jo vuosia toiminut Pintos Oy:n käännöspalvelukumppanina.

Pitkäaikainen asiakassuhde ja ”henkilökohtainen touch”

”Toimintamme laajentumisen myötä tarvitsimme käännöspalveluita, kun katalogien ja käyttöohjeiden kääntämistä ei kannattanut tehdä itse”, kertoo Pintos Oy:n tuotepäällikkö Vesa Takomo. ”Alusta asti yhteistyö on ollut helppoa ja sujuvaa, ja kiiretilanteissa olemme aina saaneet apua. Aikataulut pitävät ja pitkässä asiakassuhteessa oppii väistämättä tuntemaan toisensa: Nouveaulla on hyvä henkilökohtainen touch toiminnassaan.”

Termityö säästää aikaa

”Nouveau sai aikanaan vakuutettua meidät termityön tarpeellisuudesta, mistä olemme erityisen tyytyväisiä”, kertoo Vesa Takomo. ”Termityön myötä oikoluku on nopeutunut ja sitä kautta säästämme omaa aikaamme.   Muutenkin  yhteistyökäytännöt ovat kehittyneet ajan myötä, molempien oman kehityksen mukana.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 100 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo lähes 30 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 130 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Laajasta palveluvalikoimastamme löydät ratkaisun monenlaisiin käännöstarpeisiin.